CONCURSO ROLSER 2012

El primer concurs d'aparadors de Rolser ja té guanyadors

 

 

Ja tenim guanyadors del primer concurs d'aparadors. Estem molt contents per la resposta dels nostres clients, encara que esperem que en la propera convocatòria encara puguem comptar amb més participants.

A la fi d'any 2011, convoquem a tots els nostres clients per mitjà de la nostra xarxa comercial, xarxes socials, etc, a participar en els dos concursos d'aparadors amb productes ROLSER. Als clients que estàveu interessats us manem les bases del concurs i així va començar un dels nous projectes de ROLSER per aquest any.

Durant aquest estiu, els guanyadors ja han pogut gaudir dels premis concedits

Concurs d'Aparador Exterior:

3º Premi: Maribel Pérez Reus de Llar-Ferreteria Aurelio (València). Premi de finalització de setmana a Dénia a l'Hotel Els Rotes i una visita a Rolser.

2º Premi: Gema García Calvo de la Ferreteria Chacón (Salamanca). Premi de 4 dies a Dénia, a l'Hotel Els Rotes i una vista a Rolser

1ª Premi: Óscar Navarro i Alicia Rezola, de la Tenda Ámbit Huarte (Navarra). Premi d'1 setmana a Dénia i Eivissa; 4 nits en Hotel Els Rotes de Dénia i 2 nits a Eivissa i una visita a Rolser.

/escaparatismo2012ext

 

Concurs d'Aparador Interior:

3º Premi: Electrodomèstics Escihuela, S.L. de Tavernes de la Valldigna (València). Premi de finalització de setmana a Dénia a l'Hotel Els Rotes i visita a Rolser.

2º Premi: Francisco Serrano i Nuria Pardo, Electrodomèstics Andreu (Múrcia). Premi de 4 dies a Dénia a l'Hotel Els Rotes i visita a Rolser..

1º Premi: Susana García Sánchez, de Ferreteria García Simarro d'Alaquàs (València). Premi d'1 setmana a Dénia i Eivissa; 4 nits en Hotel Els Rotes de Dénia i 2 nits a Eivissa i una visita a Rolser

/escaparatismo2012int