POLÍTICA DE PRIVADESA

En compliment de la normativa sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades de caràcter personal que siguin recaptats d'Un. seran incorporats en un fitxer que el seu titular és “ROLSER, S. A.”, amb C.I.F. A-03066909, i domicili Pol Ind Els Galgues Calli Metal·lúrgia 6, 03750 Pedreguer (Alacant).

El tractament troba la seva base legal en el consentiment prestat per Un. en clicar en la casella “Accepto la Política de Privadesa”, i en conseqüència, accepta que la recollida dels mateixos tingui les següents finalitats: Gestió dels Usuaris del Website, La gestió dels serveis oferts a través del Website, Gestió del formulari de contacte.

Li informem que pot exercitar els drets de: accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició, a presentar una reclamació davant una autoritat de control, i retirar el consentiment a qualsevol moment, a través de carta, adjuntant fotocòpia del seu NIF/NIE/Passaport a l'adreça postal a dalt indicada.

Així mateix li indiquem que es conservaran mentre es mantingui la relació entre les parts o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.