Els productes de Rolser han passat a formar part de la història del nostre país. Prova d'això és la presència dels nostres productes en exposicions de molt diversa temàtica, intentant sempre aportar el nostre gra de sorra a cadascuna d'elles:

 

EXPOSICIONS

  • El ”Cicle d'Exposicions Valors del Disseny Quotidià” creat per el ”Cercle de Belles arts DDI Societat Estatal per al desenvolupament del disseny i la innovació. MINISTERI D'INDÚSTRIA, TURISME i COMERÇ”.
  • Exposició ”SUMA y SIGUE” el ”Disseny a la Comunitat Valènciana” organitzada pel IMPIVA Generalitat Valenciana.
  • En el Swarovski Bulevard, exposició de més de 400 m2 en el passeig de la Castellana de Madrid, única i exclusiva de productes de tot el món que en el seu disseny contenen pedres Swarovski, on es podien veure els nostres models JOIA, entre la guitarra de Shakira, auriculars de Naomi Campbell, etc.
  • “Going Green 2013“. El model Pack Logic EcoMaku va ser triat per formar part en la International Housewares Association de Chicago, de l'apartat “Going Green“, on podies veure articles que complien amb els requisits de ser ecològics.
  • “Innovation-Design 2013“. I a Chicago mateix, en la part d'Innovació i Disseny, ens van demanar el nostre model Pack Logic SuperBag.