Reinventar-se. Créixer. Evolucionar.

Reinventar-se. Créixer. Evolucionar. Arribar a l'objectiu i, una vegada aconseguit, tornar a començar.

Aquesta és la filosofia que ens mou a ROLSER: La innovació constant, l'aposta pel disseny de productes que creixen i evolucionen al ritme de les nostres vides, al compàs de les nostres necessitats. La creativitat i el sentit pràctic marquen la línia de treball a la qual s'incorporen el disseny industrial d'última generació així com els màxims nivells de qualitat i seguretat.

En els més de 21.000 m2 de la principal planta de producció situada a Pedreguer desenvolupem polítiques sostenibles que ens fan estar a l'avantguarda en optimització de recursos. A més, la nostra estructura permet flexibilitzar les línies de producció en funció de cada comanda, amb absoluta capacitat d'adaptació i resposta enfront de la demanda dels nostres clients.

En definitiva, i després de 50 anys d'experiència, la nostra autoexigencia ens obliga a no detenir-nos, a innovar i millorar en pro de l'eficiència. Perquè creiem en una nova forma de ser. En Reinventar-se. Créixer. Evolucionar. Arribar a l'objectiu i, una vegada aconseguit, tornar a començar.

 

/gr/gr/gr/gr/gr/gr/gr/gr/gr/gr/gr/gr