POLÍTICA DE PRIVADESA

La privadesa i seguretat de les seves dades personals és un dels aspectes importants en la nostra empresa. Tractem les dades personals perquè els nostres productes i serveis, així com la teva experiència, siguin millors cada vegada. És per això que volem informar-li d'una manera transparent sobre la nostra política de privadesa perquè conegui a tot moment les finalitats del tractament i els drets que li assisteixen com a titular de les dades personals facilitades.

 

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT.

El responsable de la finalitat del tractament i de la seguretat de les dades personals facilitades és: ROLSER, S.A.”, amb C.I.F. A-03066909, i domicili Pol Ind Els Galgues Calli Metal·lúrgia 6, 03750 Pedreguer (Alacant).

 

DESTINATARIS DE LES DADES PERSONALS.

1. Les dades personals facilitades no seran objecte de cessió alguna tret que així s'especifiqui en els tractaments específics.

2. Opcionalment, per a la contractació de serveis de computació en el núvol i/o serveis per a l'enviament d'e-mails, així com serveis relacionats, les dades personals podran ser:

- Cedits a empreses de serveis informàtics situades dins de l'Espai Econòmic Europeu (EEE) o,

- Transferits a empreses de serveis informàtics situades fora del EEE acollits a l'escut de protecció Privacy Shield pel que compten amb mesures de protecció adequades per garantir la seguretat de les dades personals. Pot obtenir més informació visitant aquest enllaç: https://www.privacyshield.gov/welcome

 

BASE LEGAL PER Al TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PERSONALS.

En cada tractament específic de dades personals recopilades sobre vostè, li informarem de la base legal que legitima el tractament de les seves dades personals.

 

DRETS.

Dret d'Accés

És el dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant dades personals que li concerneixin, o no.

Dret a la Portabilitat.

Sempre que processem les seves dades personals a través de mitjans automatitzats sobre la base del seu consentiment, vostè té dret a obtenir una còpia de les seves dades en un format estructurat, d'ús comú i lectura mecànica transferida al seu nom o a un tercer. En ella s'inclouran únicament les dades personals que vostè ens hagi facilitat.

Dret de rectificació.

Vostè té dret a sol·licitar la rectificació de les seves dades personals si són inexactes, incloent el dret a completar dades que figurin incomplets.

Dret de Supressió.

Vostè té dret a obtenir sense dilació indeguda la supressió de qualsevol dada personal seva quan es donin els requisits contemplats en el RGPD.

Dret d'Oposició.

Vostè té dret a oposar-se al tractament de les seves dades personals sobre la base de l'interès legítim nostre. No seguirem tractant les dades personals tret que puguem acreditar motius legítims imperiosos per al tractament que prevalguin sobre els seus interessos, drets i llibertats, o bé per a la formulació, l'exercici o la defensa de reclamacions.

Dret a retirar el consentiment.

Per al cas de tractaments basats en el consentiment, podrà retirar el mateix a qualsevol moment./p>

Dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control.

Si vostè considera que tractem les seves dades personals d'una manera incorrecta, pot contactar amb nosaltres. També té dret a presentar una queixa davant l'autoritat de protecció de dades competent.

Dret a la Limitació.

Vostè té dret a sol·licitar que limitem el tractament de les seves dades personals en els casos permesos pel RGPD.

Exercici de drets.

A través de carta o e-mail, adjuntant fotocòpia del seu NIF/NIE/Passaport a l'adreça indicada en l'Avís Legal.

El client i/o usuari de la web serà l'únic responsable de la veracitat de les dades personals facilitades així com de l'actualització dels mateixos.

 

FINALITATS DEL TRACTAMENT.

Formulari de contacte.

Utilitzarem les seves dades personals per administrar qualsevol sol·licitud d'informació, reclamació o queixa a través del formulari de contacte.

La base legal del tractament de les seves dades personals és l'interès legítim nostre.

Les dades personals es conservaran mentre es mantingui la relació entre les parts o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

Informació comercial (newsletter).

Utilitzarem les seves dades personals per enviar-li informació comercial del seu interès.

El tractament de les dades personals amb aquesta finalitat es basa en el consentiment prestat en acceptar l'enviament d'informació comercial i la política de privadesa.

Vostè té el dret de retirar el consentiment a qualsevol moment a través del procediment abans indicat.

Les dades personals es conservaran mentre no retiri el consentiment o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

Compres online (formulari registro).

Utilitzarem les seves dades personals per administrar les seves compres online mitjançant el processament de les seves comandes i devolucions a través dels nostres serveis online, i per enviar-li notificacions sobre l'estat del lliurament o en cas de problemes amb l'enviament dels articles.

Utilitzarem les seves dades personals per administrar els seus pagaments.

També utilitzarem les seves dades per gestionar qualsevol queixa o qüestió sobre la garantia dels productes.

Les seves dades personals s'utilitzaran per identificar-li i valideu la seva edat legal per realitzar compres online.

La base legal que legitima el tractament és que és necessari per a l'execució d'un contracte (compres online).

Les dades personals seran cedits a l'empresa de transport per poder fer-te arribar la comanda al teu domicili així com a proveïdors del servei de pagament.

Les dades personals es conservaran mentre no retiri el consentiment o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.