Un més en la família, 50 anys després.

Rolser compleix 50 anys portant la innovació en els carros de compra a milions de llars en els 5 continents.

 

De vegades els grans avanços es produeixen gràcies a petits detalls. De vegades ens resulten tan familiars que gairebé oblidem el que ens aporten, i sobretot, del temps que porten amb nosaltres.

Doncs ni més ni menys... que 50 anys. El carro de compra, els centres de planxat o les escales – domèstiques i professionals – tenen en comú, a part de la seva funció indispensable en el nostre dia a dia, la companyia que els fabrica i els porta fins a les nostres llars: ROLSER.

En 2016, l'empresa de Pedreguer (Alacant) compleix mig segle d'història amb un recorregut que els ha portat des d'aquest petit municipi de 7000 habitants, a estar present en els principals aparadors comercials de tot el món.

En els seus orígens ROLSER es dedicava a la fabricació artesanal de cabassos de palmell. L'activitat va evolucionar cap a un producte amb demanda creixent com va ser el carro de compra, obligant als membres de la família a assumir el repte d'aixecar noves instal·lacions que han anat creixent fins a les plantes de producció actuals, la seu principal de la qual de més de 21.000 m2 es situa en el mateix Pedreguer.

El carro de compra, el seu producte més emblemàtic i reconegut a tot el món, és un exemple de l'afany emprenedor de ROLSER, sempre en la cerca de la innovació, aportant millores i evolucions per fer les tasques quotidianes una mica més fàcils, amb la qualitat i el disseny com a valors diferencials que els ha permès liderar aquest exigent sector del mercat.

Encara sent una fita complir 5 dècades d'èxits comercials, en ROLSER ho assumeixen amb naturalitat i amb un punt d'inconformisme, encara que amb la lògica satisfacció del treball ben fet. Un esperit crític i incansable que reflecteixen en el slogan que acompanya el logotip del 50 Aniversari: “Va de bo”; una expressió col·loquial de les terres valencianes per descriure les ganes d'agafar impuls, de prendre's sempre les coses molt de debò, de autoexigirse un toc d'atenció per continuar amb el mateix ímpetu i aconseguir nous objectius. 50 anys després, l'empresa fundada Vicente *Server Ferrer i continuada pels seus fills Joan, Salvador i Paquibel és una referència internacional de creixement i expansió amb productes i polítiques que miren al futur. Però manté les arrels, les ganes d'anar a per més: “Va de Bo!”