MASCARETES SOLIDÀRIES

 

Les empreses, com a organitzacions socials, som el que som gràcies a les persones. Res nou. Però no arribem a saber mai la força d'eixa unió fins que no sorgeixen situacions extraordinàries. Nosaltres sols vam plantejar una idea, i vam rebre un tsunami de solidaritat.

Ens van sobrepassar, ens va emocionar.

#MASCARETESSOLIDÀRIES és una història d’heroïnes i herois. Pero sobretot és una lliçó de vida.

A TOTES I TOTS, no ens cansarem mai de dir GRÀCIES.

 

 

 

THINK GREEN

 

És el que tu vulguis que sigui

Cap a on anem?

 

Cap a on volem anar? En Rolser ho tenim molt clar. Volem compartir bons moments. Volem gaudir de la ciutat, viure experiències, viure la diferència. Volem explorar, descobrir, llançar-nos i volem riure. Volem cuidar-nos, cuidar dels nostres i del nostre entorn. Volem reduir, reutilitzar, reciclar. Volem despertar. Volem caminar cap a un món millor... junts.

T'apuntes?

 

 

 

New Generation 8

 

És el que tu vulguis que sigui

Podem explicar-te els seus avantatges. Podem dir-te que combina robustesa amb lleugeresa, que no existeix un disseny similar. Podem explicar-te que el seu sistema de plegat és únic i que et sorprendrà la capacitat de la seva borsa. Podem dir-te tot això i molt més. Però només tu sabràs treure-li el màxim partit. Una nova generació de carros està naixent. Creixeran al costat de tu i seran pel que tu vulguis que siguin. No està a les nostres mans, està a les mans d'una nova Generació.

Què és realment 8?

Simplement, és un Rolser.