THINK GREEN

 

És el que tu vulguis que sigui

Cap a on anem?

 

Cap a on volem anar? En Rolser ho tenim molt clar. Volem compartir bons moments. Volem gaudir de la ciutat, viure experiències, viure la diferència. Volem explorar, descobrir, llançar-nos i volem riure. Volem cuidar-nos, cuidar dels nostres i del nostre entorn. Volem reduir, reutilitzar, reciclar. Volem despertar. Volem caminar cap a un món millor... junts.

T'apuntes?

 

 

 

New Generation 8

 

És el que tu vulguis que sigui

Podem explicar-te els seus avantatges. Podem dir-te que combina robustesa amb lleugeresa, que no existeix un disseny similar. Podem explicar-te que el seu sistema de plegat és únic i que et sorprendrà la capacitat de la seva borsa. Podem dir-te tot això i molt més. Però només tu sabràs treure-li el màxim partit. Una nova generació de carros està naixent. Creixeran al costat de tu i seran pel que tu vulguis que siguin. No està a les nostres mans, està a les mans d'una nova Generació.

Què és realment 8?

Simplement, és un Rolser.

 

 

 

LOGIC-RD6.

No coneix límits.

 

Doncs la veritat… No sabem exactament com definir-ho: Si como un tot terreny, un híbrid de Plegamatic i “Pujaescales”…. Però en fi, del que sí que estem segurs és que LOGIC RD6 es converteix en un dels nostres xassís més versàtils i complets fabricats fins avuí.

Les seues 6 rodes i la seva sorprenent lleugeresa li habiliten per superar qualsevol obstacle sense massa esforç. Però a més incorpora les qualitats d’algun dels seus xassís “germans”: Peça d’enganxi per a carro de supermercat, butxaca en la part posterior, doble plegat per a un millor transport, ah, i la possibilitat de llevar les rodes, amb un només clic, per a un emmagatzematge encara més còmode.

El que s’ha dit, no sabem com definir-ho, però és el més a prop que coneixem d’un “Tot en un” en carros.

Atreveix-te a posar-li límits !