L'EMPRESA ROLSER, PREMI ESPECIAL PEPE MIRALLES.

 

 

Cadena Ser Dènia va celebrar el passat divendres 9 de Desembre el lliurament de premis José Marsal Caballero, en la seua  XXXVI edició.

Aquest any el Premi Especial Pepe Miralles va ser atorgat a l'empresa Rolser. El jurat va realitzar un reconeixement especial “pel seu 50 aniversari d'evolució i innovació constant; immersa, en l'actualitat, en un procés d'internacionalització que exporta a més de 60 països del món”.

Joan Server envoltat de la resta de familiars, va voler agrair aquest premi que ha posat el punt i final a un any important per a l'empresa que va començar amb un viatge a Eivissa amb tots els treballadors, per commemorar el 50 aniversari, la multitudinària festa celebrada a la fàbrica o el fet de ser pregoners a les festes de Pedreguer.

En la cerimònia l'humor i les habituals dosis de crítica van compartir protagonisme amb l'emotivitat que van transmetre els premiats en les diferents categories en petites entrevistes dirigides per Sergio Dénia.

 La presència de l'humorista Ángel Rielo li va donar un toc amè i entretingut a la vetllada, amb petits monòlegs que van servir per posar el contrapunt humorístic a una nit d'agraïments i reconeixements.

Altres guardonats de la nit van ser :

A l'apartat turístic a Pepe Vidal Gómez, director del CdT de Dénia, per la seva àmplia trajectòria al capdavant d'aquest Centre de Turisme Marina Alta de Dénia, inaugurat l'any 1996, i impulsor en la formació de professionals del sector turístic.

El premi José Marsal Caballero a la solidaritat va ser per a Luis Santos Serrano. El jurat ha volgut destacar el seu lliurament i dedicació amb els més desfavorits, col·laborant i cooperant, des de fa dècades, amb diferents ONG’s i entitats sense ànim de lucre, que treballen en països d'Àfrica, Sud-amèrica i Centreamèrica.

En la categoria d'Art i Cultura s'ha volgut reconèixer a l'escultor de Xàbia, Antonio Marí Sart, per ser un artista referent en la Marina Alta, “les obres de la qual es poden trobar per mig món, com Nova York, Ciutat de les Ciències de València o el Palau dels Prínceps d'Astúries”. Creador del premi del Concurs Internacional de Cuina Creativa de la Gamba Vermella de Dénia.

L'empresària dianense Mara Bañó Marí va rebre el premi José Marsal Caballero a l'apartat Emprenedor per introduir-se en la recuperació de la viticultura amb l'adquisició de la finca ‘Els Fresis’, que dóna nom al vi blanc Moscatell, que va començar a comercialitzar-se l'any 2015.
 
A l'apartat de festes, el jurat a guardonat a la Comissió de Festes de la Mare de Déu dels Desamparats, per la seva desinteressada i inestimable col·laboració amb les entitats socials, culturals, solidàries, festives i esportives de Dénia.

El premi José Marsal Caballero a l'Esport recau en la figura de Antonio Fernández Lluna, per la seva dilatada trajectòria com a esportista vinculat directament al futbol, i en els últims anys, a l'atletisme.

Un perfecte punt i final per aquest any de celebracions del 50 Aniversari, i punt i seguit per a la trajectòria de ROLSER.

Va de Bo!

/miralles/miralles/miralles/miralles/miralles/miralles