PREMIS CAMBRA DE COMERÇ 2016.

 

 

La Cambra de Comerç va guardonar dijous passat 6 de Juliol a 8 empreses de la província d'Alacant per la seva trajectòria, i entre elles estava Rolser.

Mig miler de persones es van donar cita en el saló d'actes de l'Oficina Europea de Propietat Intel·lectual (EUIPO) en l'acte de lliurament dels Premis de la Càmera Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació, per a la quarantè tercera edició de la Nit de l'Economia.

La gala va estar presidida per Ximo Puig al costat de José Luis Bonet, President Càmera d'Espanya i el Director Executiu de EUIPO Antonio Campinos, el Delegat del Govern Juan Carlos Moragues, els consellers Rafael Climent i Manuel Alcararaz, el President de la Diputació César Sánchez, així com autoritats nacionals, autonòmiques i provincials.

La Càmera d'Alacant va concedir aquesta nit el Premi a l'Exportació a l'empresa Rolser, S. A.

El premi va ser recollit per la Directora d'Exportació Mireia Server i el seu equip Itziar Martín i Adela Mulet.

Tot l'equip complet de Rolser està molt agraït i emocionat per aquest premi, que ha donat una càrrega d'il·lusió i força per seguir treballant en nous projectes de qualitat i disseny, que acompanyin a l'usuari en el seu moment a dia.

Per acabar, el president Puig ha posat l’empresa Rolser i la Fundació com a exemple de solidaritat i ciutadania, i ha remarcat que realitats com esta impulsen la Generalitat en la intenció de dotar-se de millors eines legals per al mecenatge i d’un sistema de finançament just, per tal que la Generalitat no es veja limitada en la seua acció per a cobrir les necessitats de la societat.

/premio_exportacion