ROLSER APROVA i AMB ÈXIT LA JORNADA CONTÍNUA.

 

 

Al gener de 2015 en ROLSER es va acordar probar durant un any la jornada contínua amb un horari de 7:00 a 15:00 h. de tot el seu personal: producción i administración, amb el seu descans pertinent. Un any i mitjà després ja està més que comprovat que va ser una decisió realment bona i productiva.

Ja haviem llegit que les empreses que s’havien adaptat a aquest horari havien millorat la seva productivitat, però ara ja ho podem reafirmar.

No solament la productivitat és bona, si no que aquest canvi d’horari repercuteix positivament en els treballadors en permetre conciliar millor la vida laboral amb la personal. L’empleat està molt més content per tant l’empresa també surt beneficiada. 

Un estudi ha demostrat que aquest horari:

  • Augmenta la motivació dels empleats i els ajuda a optimitzar el temps. En tenir més temps lliure en acabar la jornada els permet sentir-se més feliços.
  • Redueix l’estrés.
  • Redueix l’absentisme.

Volem donar-li les gràcies a totes les empreses relacionades amb nosaltres: transport, proveïdors, creditors i clients que s’han adaptat al nostre nou horari sense cap impediment, recolzant així i ajudant-nos en aquest gran canvi.

/jornada/jornada/jornada