ESCLATEC SIGNA UN CONVENI AMB ROLSER

 

 

Esclatec i Rolser, han signat un conveni per fabricar conjuntament un nou model de carro de compres motoritzat.

Ambdues parts han dissenyat i fabriquessin conjuntament aquest producte que sortirà al mercat a l'octubre amb la denominació ROLSER by ESCLATEC.

Divendres passat 24 de Julio s'ha celebrat la signatura del conveni entre Esclatec, el centre especial d'ocupació de l'Associació Esclat, i l'empresa Rolser S.A per desenvolupar un nou model de carro de compres motoritzat que fabriquessin conjuntament i serà presentat a la tardor en un mercat de Barcelona.

L'acte de presentació del nou projecte i la signatura del conveni, que ha estat molt emotiu, ha estat presentat pel comunicador Miquel Calçada, ha comptat amb l'actuació de Joan *Dausà i ha tingut lloc a l'Auditori de Barcelona Activa.

Aquest producte, que millora els models ja existents i que es comercialitzarà la propera tardor amb la denominació ROLSER by ESCLATEC,està dirigit a facilitar la mobilitat i la qualitat de vida de les persones. Els tècnics d'ambdues empreses han treballat conjuntament en el disseny del prototip que ha estat presentat per Xavier Caballero, Director de *Esclatec i Javier Gilabert, enginyer de Rolser.

Actualment, fruit de la recerca del seu departament de Recerca, Desenvolupament i innovació (R+D+I2 ) Esclatec disposa d'un model de carro de compres motoritzat, MERCAR®., protegit per patent europea. El prototip que han presentat Esclatec i Rolser recull l'experiència de l'actual carro de Esclatec i diferents modificacions i adaptacions d'altres models fabricats per Rolser.

A més d'oferir un producte útil i innovador per millorar la mobilitat de les persones, l'objectiu principal d'aquest projecte és crear ocupació estable de qualitat per a persones amb discapacitat amb especials dificultats.

Aquest projecte per dissenyar, fabricar i comercialitzar el carro de compres amb motor és fruit del compromís, els valors compartits i les sinergies de treball entre les dues empreses a causa de l'afinitat existent i la sensibilització que comparteixen amb respecte a les persones amb discapacitat.

En aquest sentit, en el transcurs de l'acte, Joan Bertran, president de Esclat, i Joan Server, president de Rolser, han signat un conveni de col·laboració que estableix suport mutu en l'activitat que ambdues entitats duen a terme.

L'acte has estat tancat per la Vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté, i ha comptat amb la intervenció també del Comissionat d'Economia Cooperativa, Social i Solidària de l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Via.

/esclatec/esclatec/esclatec/esclatec/esclatec