JOAN SERVER

Joan Server, cofundador de Rolser, finalista en el VI Premi Txema Elorza

 

 
 
Divendres 10 de Maig a Sevilla, es farà lliurament del VI Premi Txema Elorza, premi que entre els finalistes es troba Joan Server, President Executiu de Rolser.
 
Els finalistes triats pel Comitè Organitzador són: Librado Loriente, propietari de Grup Lliurat SA, de Tarancón, Conca; Guillermo García Muñoz, propietari de Guillermo García Muñoz SL, de Jaén i Joan Server, president executiu i cofundador de *Rolser, S. A.
 
En opinió del Comitè Organitzador, els tres atresoren mèrits més que sobrats per ser finalistes i qualsevol dels tres serà un merescut guanyador del Premi. Com tots els anys, els organitzadors han comentat el difícil que ha estat prendre la decisió, donat l'alt nivell de tots els candidats i reafirmen una vegada més la gran qualitat humana i els valors que existeixen en general en el sector de ferreteria i bricolatge espanyol, qualitats que precisament reconeix el Premi Txema Elorza.
 
Per a Joan Server ja és un gran privilegi i un honor estar entre els tres finalistes.
 
En aquesta cerimònia la Fundació espera reunir com en anys anteriors a més de 200 professionals del sector en un acte de confraternització que va més enllà de la relació comercial entre les empreses i en el qual es procuren destacar els valors que distingeixen al sector i dels professionals que ho componen. 
 
Per primera vegada des del seu nomenament com a president d'honor de la Fundació, el seleccionador de l'equip espanyol de futbol, campió del món i doble campió d'Europa, Vicente del Bosque, presidirà l'acte i dirigirà unes paraules als assistents.
 
.