PLA D'INTERNACIONALITZACIÓ.

 

Rolser ha aconseguit una ajuda de 17.108,38 € per a l'execució del seu PLA D'INTERNACIONALITZACIÓ durant l'exercici 2016, a través del IVACE. Aquesta subvenció podrà comptar amb finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en un percentatge del 50% a través del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

 

 

 

 

ELS NOSTRES CARROS RECOMANTS PER OPRAH WINFREY.

 

 

La mateixa Oprah Winfrey recomana els nostres carros entre els objectes que li agrada utilizar. 

Tot va començar en la fira de Nova York, NY NOW the Market for Home + Lifestyles, on acudim tots els anys per presentar nova col.lecció, quan l’equip de Oprah Winfrey va entrar en el nostre stand interessats en els nostres productes, pels seus dissenys cridaners i diferents, la seva funcionalitat, ajudant en el dia a dia, i sobretot per la lleugeresa i qualitat.

Després d’una presentación de diversos models, es publiquen els nostres I-Max MF Logic, en la revista de Març, així com en l’edició digital, a l’apartat: “La Llista de Oprah, els seus productes aconsellats”.

Per a nosaltres és tot un honor que un personatge tan volgut i amb tanta repercussió en la TV americana com al món de la publicitat, s’hagi interessat en els nostres carrets. Un producte totalment nou per a ells que a poc a poc, i amb molt esforç, va fent camí en els costums dels americans.

Un posicionament capdavanter a EEUU, que ens brinda una oportunitat molt interessant, per seguir obrint mercat en aquest país.

Estem molt agraïts tant a Oprah com al seu encantador equip que ens ha fet viure una nova aventura Rolser.
 

imageimageimage

 

 

 

 

PLA D'INTERNACIONALITZACIÓ.

 

Durant 2016, i com cada any, l'empresa ha assistit a fires internacionals amb l'objectiu d'establir un diagnòstic d'internacionalització que li permeti contextualitzar la situació actual del mercat als països destino seleccionats (Alemanya, França i USA). Gràcies a l'assistència a Fires Internacionals i a la publicació en mitjans estrangers, l'empresa ROLSER, S. a. ha tingut una repercussió en el seu pla d'internacionalització positiu en aquests països, que es traduirà en una potenciació de la imatge de marca de l'empresa i en un possible increment del pes de les exportacions en les vendes de la mateixa. 

Aquest Pla d'Internacionalització ha estat subvencionat pel IVACE a través del programa d'Ajudes als Planes d'Internacionalització de les Pimes de la CV. cal destacar que aquesta subvenció podrà comptar amb finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en un percentatge del 50% a través del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.