ELS NOSTRES CARROS RECOMANTS PER OPRAH WINFREY.

 

 

La mateixa Oprah Winfrey recomana els nostres carros entre els objectes que li agrada utilizar. 

Tot va començar en la fira de Nova York, NY NOW the Market for Home + Lifestyles, on acudim tots els anys per presentar nova col.lecció, quan l’equip de Oprah Winfrey va entrar en el nostre stand interessats en els nostres productes, pels seus dissenys cridaners i diferents, la seva funcionalitat, ajudant en el dia a dia, i sobretot per la lleugeresa i qualitat.

Després d’una presentación de diversos models, es publiquen els nostres I-Max MF Logic, en la revista de Març, així com en l’edició digital, a l’apartat: “La Llista de Oprah, els seus productes aconsellats”.

Per a nosaltres és tot un honor que un personatge tan volgut i amb tanta repercussió en la TV americana com al món de la publicitat, s’hagi interessat en els nostres carrets. Un producte totalment nou per a ells que a poc a poc, i amb molt esforç, va fent camí en els costums dels americans.

Un posicionament capdavanter a EEUU, que ens brinda una oportunitat molt interessant, per seguir obrint mercat en aquest país.

Estem molt agraïts tant a Oprah com al seu encantador equip que ens ha fet viure una nova aventura Rolser.
 

imageimageimage

 

 

 

 

PLA D'INTERNACIONALITZACIÓ.

 

Durant 2016, i com cada any, l'empresa ha assistit a fires internacionals amb l'objectiu d'establir un diagnòstic d'internacionalització que li permeti contextualitzar la situació actual del mercat als països destino seleccionats (Alemanya, França i USA). Gràcies a l'assistència a Fires Internacionals i a la publicació en mitjans estrangers, l'empresa ROLSER, S. a. ha tingut una repercussió en el seu pla d'internacionalització positiu en aquests països, que es traduirà en una potenciació de la imatge de marca de l'empresa i en un possible increment del pes de les exportacions en les vendes de la mateixa. 

Aquest Pla d'Internacionalització ha estat subvencionat pel IVACE a través del programa d'Ajudes als Planes d'Internacionalització de les Pimes de la CV. cal destacar que aquesta subvenció podrà comptar amb finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en un percentatge del 50% a través del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

 

 

 

 

L'EMPRESA ROLSER, PREMI ESPECIAL PEPE MIRALLES.

 

 

Cadena Ser Dènia va celebrar el passat divendres 9 de Desembre el lliurament de premis José Marsal Caballero, en la seua  XXXVI edició.

Aquest any el Premi Especial Pepe Miralles va ser atorgat a l'empresa Rolser. El jurat va realitzar un reconeixement especial “pel seu 50 aniversari d'evolució i innovació constant; immersa, en l'actualitat, en un procés d'internacionalització que exporta a més de 60 països del món”.

Joan Server envoltat de la resta de familiars, va voler agrair aquest premi que ha posat el punt i final a un any important per a l'empresa que va començar amb un viatge a Eivissa amb tots els treballadors, per commemorar el 50 aniversari, la multitudinària festa celebrada a la fàbrica o el fet de ser pregoners a les festes de Pedreguer.

En la cerimònia l'humor i les habituals dosis de crítica van compartir protagonisme amb l'emotivitat que van transmetre els premiats en les diferents categories en petites entrevistes dirigides per Sergio Dénia.

 La presència de l'humorista Ángel Rielo li va donar un toc amè i entretingut a la vetllada, amb petits monòlegs que van servir per posar el contrapunt humorístic a una nit d'agraïments i reconeixements.

Altres guardonats de la nit van ser :

A l'apartat turístic a Pepe Vidal Gómez, director del CdT de Dénia, per la seva àmplia trajectòria al capdavant d'aquest Centre de Turisme Marina Alta de Dénia, inaugurat l'any 1996, i impulsor en la formació de professionals del sector turístic.

El premi José Marsal Caballero a la solidaritat va ser per a Luis Santos Serrano. El jurat ha volgut destacar el seu lliurament i dedicació amb els més desfavorits, col·laborant i cooperant, des de fa dècades, amb diferents ONG’s i entitats sense ànim de lucre, que treballen en països d'Àfrica, Sud-amèrica i Centreamèrica.

En la categoria d'Art i Cultura s'ha volgut reconèixer a l'escultor de Xàbia, Antonio Marí Sart, per ser un artista referent en la Marina Alta, “les obres de la qual es poden trobar per mig món, com Nova York, Ciutat de les Ciències de València o el Palau dels Prínceps d'Astúries”. Creador del premi del Concurs Internacional de Cuina Creativa de la Gamba Vermella de Dénia.

L'empresària dianense Mara Bañó Marí va rebre el premi José Marsal Caballero a l'apartat Emprenedor per introduir-se en la recuperació de la viticultura amb l'adquisició de la finca ‘Els Fresis’, que dóna nom al vi blanc Moscatell, que va començar a comercialitzar-se l'any 2015.
 
A l'apartat de festes, el jurat a guardonat a la Comissió de Festes de la Mare de Déu dels Desamparats, per la seva desinteressada i inestimable col·laboració amb les entitats socials, culturals, solidàries, festives i esportives de Dénia.

El premi José Marsal Caballero a l'Esport recau en la figura de Antonio Fernández Lluna, per la seva dilatada trajectòria com a esportista vinculat directament al futbol, i en els últims anys, a l'atletisme.

Un perfecte punt i final per aquest any de celebracions del 50 Aniversari, i punt i seguit per a la trajectòria de ROLSER.

Va de Bo!

imageimageimageimageimageimage