Avís Legal

1. La utilització d'aquest lloc web, que es regula mitjançant el present document, atribueix la condició d'Usuari, la qual cosa implica l'adhesió a les presents condicions en la versió publicada en el moment en que s'accedeixi al mateix. ROLSER S.A. (d'ara endavant ROLSER) es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment, la presentació i configuració del lloc web, així com la seva Avís Legal i suspendre temporalment els seus serveis en www.rolser.com i www.rolser.es sense previ avís.

ROLSER recomana a l'usuari llegir l'Avís Legal cada vegada que accedeixi a aquest portal.

2. Dades de l'empresa: en compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s'exposen les dades identificatives de l'empresa.

· Nom: ROLSER

· Denominació Social: ROLSER S.A.

· Nif / Cif:A-03066909

· Domicili Social: Ptda. Galgues, s/n - 03750 Pedreguer (Alacant)

· Telèfon: 965 760 700

· email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

3. Política de Privacitat: Als efectes del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal ia la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i altra normativa aplicable, ROLSER informa l'usuari de l'existència d'un fitxer automatitzat amb dades de caràcter personal, del qual és responsable ROLSER, amb la finalitat de realitzar el manteniment i la gestió de la relació contractual amb l'Usuari, així com de les tasques d'informació i comercialització dels productes propis i d'activitats relacionades amb aquest. En el cas de comunicacions comercials a través de correu electrònic o mitjà equivalent, l'acceptació d'aquesta Política de Privacitat suposarà que l'Usuari presta el seu consentiment exprés per l'enviament de publicitat a través d'aquest mitjà. Excepte en els casos en què s'indiqui el contrari, les respostes a les preguntes sobre Dades Personals són obligatòries (en aquells camps que estiguin marcats), i la falta de contestació suposarà la impossibilitat de respondre a les consultes, comandes que es presentin o un altre servei a disposició de l'Usuari a la pàgina web de ROLSER.

Així mateix l'informa sobre la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació i cancel · lació i oposició mitjançant petició escrita dirigida a ROLSER SA, Ptda. Galgues, s / n - 03750 Pedreguer (Alacant).

ROLSER es compromet a complir la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de guardar i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte en tot moment l'estat de la tecnologia .

ROLSER es compromet a través d'aquest mitjà a NO REALITZAR PUBLICITAT ENGANYOSA. A aquests efectes, per tant, no seran considerats com publicitat enganyosa els errors formals o numèrics que puguin trobar al llarg del contingut de les diferents seccions del web de nom de ROLSER, produïts com a conseqüència d'un manteniment i / o actualització incompleta o defectuosa de la informació continguda és aquestes seccions. ROLSER, com a conseqüència del que disposa aquest apartat, es compromet a corregir tan aviat com tingui coneixement d'aquests errors.

ROLSER es compromet a NO REMETRE COMUNICACIONS COMERCIALS SENSE IDENTIFICAR-LES COM TALS, conforme al que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic. A aquests efectes no serà considerat com comunicació comercial tota la informació que s'enviï ALS CLIENTS de ROLSER sempre que tingui per finalitat el manteniment de la relació contractual existent entre client i ROLSER, així com l'acompliment de les tasques d'informació, formació i altres activitats pròpies del servei que el client contractat amb l'empresa.

4. Tot el contingut del lloc web de ROLSER està protegit per les lleis de propietat intel · lectual i industrial i drets d'autor. Queda estrictament prohibit reproduir, copiar, comunicar públicament, distribuir, transformar o modificar els elements de la pàgina web, o vulnerar qualsevol altre dret susceptible de protecció per la llei de propietat intel · lectual o industrial, tret que es tingui l'autorització del titular de els corresponents drets o això resulti legalment permès.

5. En cap cas ROLSER serà responsable per les pèrdues o danys de qualsevol tipus que sorgeixin per l'accés i l'ús indegut del lloc web. En definitiva, l'USUARI és l'únic responsable de l'ús que realitzi dels serveis, continguts, enllaços (links) i hipertext inclosos al lloc web de ROLSER.

ROLSER es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al seu website, inclosos els presents termes i condicions.

6. ROLSER no assumirà cap responsabilitat per l'exactitud i veracitat de les notícies publicades en aquesta pàgina web. És possible que un en elles informacions errònies o incompletes. Així mateix, tampoc es responsabilitza del contingut dels enllaços de tercers als quals es fa referència en aquest portal
.